23948sdkhjf

C.F. Møller-direktør om forstærket ledelse: Nu bliver der tid til at følge ideer til dørs

Med Vendela Martinac og Franz Ødum i ledelsen vil arkitektvirksomheden få bredden til at fastholde nye initiativer på tværs af de nordiske landegrænser

Associeret partner og arkitekt Vendela Martinac, i C.F. Møller Architects Stockholm, indtræder sammen med Franz Ødum, der er arkitekt og afdelingschef i København, i direktionen hos den danske arkitektvirksomhed. 

Adm. direktør Lone Bendorff ser en stor styrke i den nye bredde, "nu med en stærk svensk stemme til stede i direktionen", som hun siger til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

-  Vi er nået til et sted, hvor vi har godt fat i det svenske marked, men der er stadig store forskelle, andre dagsordener og andre måder at arbejde på. Vi lærer mest, når vi taler sammen om driften og projekterne, og dette skridt er en god lejlighed til at få et endnu stærkere strategisk input, siger hun.

Kan lære af hinanden

- Vi er stolte af bredden i vores organisation, hvor der er dygtige mennesker med særlige kompetencer, som udvikler sig meget i samspillet med andre. Den nye bredde i direktionen gør det forhåbentlig endnu lettere for os at få forbundet de kar; både når vi i ledelsesregi gerne vil eksekvere på nye initiativer og når nye initiativer fødes lokalt og skal have lidt støtte til at blive rullet ud i hele organisationen, siger hun.

- Et af de områder, hvor vi ser et stærkt samarbejde, er på Landscape & Urbanism, hvor teams både i Sverige og i Danmark forsøger at udvikle hinanden både ved at dele kompetencer indenfor byrum, klimasikring og det grønne og samtidig forsøger at hjælpe hinanden i spidsbelastningsperioder. Den dialog kan den nye direktion støtte endnu bedre op om, end vi har gjort det tidligere.

Nye initiativer fødes lokalt og skal have lidt støtte til at blive rullet ud i hele organisationen, Lone Bendorff, adm. direktør

Hun tilføjer:

- For os er direktionen et fagligt beslutningsforum, men består også af mennesker, der kærer sig om medarbejderne og udviklingen af virksomheden", som hun siger til Licitationen.

- Og nu kan vi nå længere ud i både kvalitet og omfang af intern udvikling. Vi kan sætte initiativer i gang, og har nu også bredden til at følge op, og til at være involveret i den strategiske ledelse og den udvikling

- Jeg er meget glad for, at vi kan hente fremtidens ledere internt i organisationen, og glæder mig til samarbejdet, med tilføjelsen af bredere kompetencer og styrket forankring - på tværs af vores kontorer, tilføjer Lone Bendorff.

C.F. Møller: Første svensker i direktionen

Med udvidelsen af direktionen har C.F. Møller for første gang fået et svensk medlem med associeret partner Vendela Martinac, der har været hos C.F. Møller i Stockholm siden 2012.

Arkitekt og partner Klavs Hyttel træder samtidig ud af direktionen for fremover at fokusere på arbejdet med healthcare-projekter, som de seneste år har opnået en stigende international udbredelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141