23948sdkhjf

Klar med maskinerne til Kloakmessen

I dag går det løs i Fredericia med Kloakmessen, som blev udskudt på grund af coronaen. Men nu skulle det være ganske vist, og som vi har beskrevet før, er der flere udstillere end nogensinde før.

Maskiner A/S er en af dem, og det er faktisk første gang, at man er med på denne udstilling. Men forventningerne er store:

- Ja, vi har ikke prøvet det før, men vi har da været på besøg på den før, og set, hvordan det går for sig, så vi ved lidt om, hvad vi går ind til, siger marketingchef Mathilde Frandsen til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Nyeste model med

Yanmar importøren har valgt at tage to maskiner med. Den ene er en 1.200 kilos minigraver, og den anden er en af de tre nye minigravere fra Yanmar, en SV17VT. Det er en af tre nye som Licitationen Byggeriets Dagblad tidligere har skrevet om i forbindelse med en kundetest af maskinerne.

- Desuden har vi andet grej med, og det gælder blandt andet Ammans komprimeringsmaskiner, som jo passer rigtigt godt ind i konceptet i forhold til kloakarbejde, siger Mathilde Frandsen. Hun tilføjer, at Engcon også har lånt en gravemaskine i firmaet, som de vil præsentere deres produkter på.

Ny farve

Yanmar, der jo for ganske nyligt skiftede farve fra den kendte gule til rød farve, har endnu ikke præsenteret sin første eldrevne gravemaskine. Men det sker snart, nemlig på Bauma i München til oktober.

- Det er vi selvfølgelig spændt på, men vore dieseldrevne maskiner er meget efterspurgte, og det er selvfølgelig med den seneste teknologi, siger Mathilde Frandsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187