23948sdkhjf

Cobe udvider sin bestyrelse med forhenværende direktør for A. P. Møller Fonden

Forhenværende direktør for A.P. Møller Fonden, Henrik Tvarnø, indtræder i arkitektvirksomheden Cobes bestyrelse.

Han har tidligere blandt andet været rektor på Syddansk Universitet og direktør i Folketinget, og har i dag en række bestyrelsesposter. Heriblandt bestyrelsesformand for Designmuseum Danmark og leder af Statens Kunstfonds repræsentantskab.

Samtidig udtræder bestyrelsesmedlem Mari Randsborg midlertidigt fra Cobes bestyrelse for at vikariere for adm. direktør Nina Mathiesen, mens hun er på barsel.

Cobes bestyrelse består herefter af bestyrelsesformand Martin Delfer, Cobes grundlægger og bestyrelsesmedlem Dan Stubbergaard og nyt bestyrelsesmedlem Henrik Tvarnø.

Et referencepunkt

Dan Stubbergaard siger om den nye mand:

- Jeg ser meget frem til samarbejdet med Henrik Tvarnø i Cobes bestyrelse og er både glad, stolt og ydmyg over at starte samarbejdet op. Cobes bestyrelse består af en række markante profiler, som skal sikre os den rette forretningsmæssige og professionelle udvikling af Cobe. Herigennem vil vi realisere vores mål og mission, at blive et referencepunkt inden for bæredygtig, fremtidssikret arkitektur, landskabsarkitektur og byplanlægning, siger Dan Stubbergaard i en pressemeddelelse.

Cobe blev stiftet i 2006 af arkitekt Dan Stubbergaard og beskæftiger idag 150 medarbejdere. Cobe står bag en række projekter i ind- og udland, der alle har en ambition om at skabe rammer, som aktivt bidrager til et ekstraordinært hverdagsliv.

Læs mere om: Cobe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11