23948sdkhjf

Bravida indgår landsdækkende aftale om bil-strøm

Bravida Danmark har indgået en aftale med ejendomsselskabet Heimstaden Danmark om udrulning af ladestandere til beboerne i en stor del af deres ejendomme.

De første ladestandere står klar til brug allerede i denne måned, oplyser teknikentreprenøren i en pressemeddelelse. 

I otte af Heimstadens parkeringskældre er de første Bravida Charge-ladestandere allerede ved at være klar til at blive taget i brug af beboerne, og i løbet af 2022 følger opsætning af ladestandere i yderligere 18 af Heimstadens ejendomme. 

– Vi har sammensat en Bravida Charge-løsning, der passer til de behov Heimstadens kunder har. Både hvad angår installationen af ladestandere og afregning af elforbruget, som er de dele Bravida står for, fortæller Lone Vad, markedschef hos Bravida Danmark, i pressemeddelelsen.

Aftalen skal sikre ejendomsselskabets beboere lettere adgang til opladning af elbiler. Da mange lejere kan have svært ved at få opsat en ladestander til deres elbil, særligt hvis de bor i rækkehus eller i lejlighed med fælles parkeringskælder, peger parterne på, at der er brug for e-mobilitetsløsninger, der gør det nemmere for beboerne at vælge fossilfrit.

Bravida Charge er en totalløsning til opladning af elbiler, der giver beboerne mulighed for at få opladet elbilen ved deres bopæl, og sørger for afregning af forbruget samt vedligeholdelse af ladestanderne. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109