23948sdkhjf

Håber det bedste for Barslund og deres medarbejdere

Det er aldrig positivt, når en stor entreprenørvirksomhed går konkurs.

Det skaber som regel en række dønninger i sit kølvand af ubetalte regninger til underentreprenører, medarbejdere, som går en usikker fremtid i møde, medarbejdere, som har været glade for deres virksomhed og medarbejdere, som måske har tilgodehavende løn i virksomheden: Et tilgodehavende, de nu skal hente i Lønmodtagernes Garantifond og, som fagforbundene naturligvis hjælper deres medlemmer med at rejse.

Vi håber, at Barslund kommer videre, og at medarbejderne bevarer deres job. Der skal nok være job til medarbejderne. Der er god gang i byggeriet og de opgaver, som Barslund nu har forladt, skal jo gennemføres og afsluttes.

Derfor er der al mulig grund til at tro på, at medarbejderne også efter konkursen har arbejde.

Lukrativt marked

Man kan forstå på kurator i konkursboet, at det nu er sat til salg. Der kan selvfølgelig være danske entreprenørvirksomheder, som vil byde ind på Barslund.

'Men det er måske mere sandsynligt, at større udenlandske koncerner står på spring for at sikre sig et brohoved i Danmark, hvis man pønser på at komme ind på det danske marked, som jo i øjeblikket er ret lukrativt og, hvor der venter rigtig mange opgaver omkring klima- og energiinvesteringer og større infrastrukturprojekter.

Artiklen er en del af temaet Debat.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141