23948sdkhjf

Entreprenør med over 400 ansatte konkurs: "Der arbejdes på højtryk for at finde en løsning"

Opdateret kl 13:29 med yderligere information om virksomheden.

En af landets største jordentreprenører, nordsjællandske Barslund A/S går konkurs. Det melder virksomheden på sin Linkedin-profil. 

"Det er med stort vemod, at vi må meddele, at Barslund per dags dato er erklæret konkurs." 

Sådan skriver entreprenørselskabet mandag middag på LinkedIn.

"Der arbejdes på højtryk for at finde en løsning, således at byggesager og medarbejdere kan fortsætte i et nyt regi. Indtil da vil al aktivitet på byggepladserne være sat på standby," skriver entreprenørfirmaet i meddelelsen og fortsætter:  

"I forbindelse med denne udmelding vil Henrik Krabbe gerne give alle medarbejdere i Barslund stor ros for deres enorme indsats."

I sommer fortalte Henrik Krabbe, adm. direktør i Barslund, til Licitaitonen - Byggeriets Dagblad, at virksomheden havde været faretruende tæt på afgrunden efter en stribe kostbare tvister og et svensk motorvejsprojekt, som økonomisk var kørt helt af sporet. Dermed havde virksomhedens hurtige vækst over en årrække kostet dyrt, og ledelsen havde derfor iværksat en storstilet strategiplan, som skulle få virksomheden på ret køl igen. Bankerne ville også holde hånden under entreprenøren. 

Et par måneder efter kom direktøren også med en noget mere optimistisk udmelding om fremtiden på trods af medarbejdermangel. Han fortalte nemlig i starten af oktober måned til Licitationen, at firmaet havde høje vækstambitioner og sat sig som mål at fordoble omsætningen inden for de næste fem år. Med den vækst kunne entrepenøren bruge 10 pct. flere ansatte end de – på daværende tidspunkt – 225 timelønnede og 200 funktionærer. 

Redaktionen arbejder på en kommentar fra adm. direktør i Barslund Henrik Krabbe og kuratorerne. 

Artiklen er en del af temaet Barslunds konkurs.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.14