23948sdkhjf

Maskinimportør fejrer flere milepæle

JMM Group inviterer til fejring af hele tre begivenheder, efter at corona i første omgang gjorde dem virtuelle. Det skriver importøren i en pressemeddelelse.

Nu er koncernen klar til både at markere indvielse af Johs. Møllers Maskiners nye sjællandske hovedkvarter i Rønnede, direktør Hans Holms afskedsreception og tillige 25 års jubilæum i firmaet for samme topchef Holm.

- Vi havde glædet os i lang tid til at markere begivenhederne på festlig vis, men vi måtte nøjes med en virtuel indvielse af nybyggeriet ved Sydmotorvejen ved Rønnede. Det blev til en stilfærdig afsked med Hans Holm som administrerende direktør for hele vores koncern. Og vi kom heller ikke til at fejre ham efter fortjeneste, da han havde 25 års jubilæum i firmaet. Nu tager vi revanche, siger direktør Leif Rudebeck Petersen hos Johs. Møllers Maskiner A/S, i pressemeddelelsen.

Klar til fest

Sammen med blandt andre Stemas A/S er Johs. Møllers Maskiner et af firmaerne i JMM Group, som tillige består af kranudlejningsvirksomheden Normas samt Stemas Norge. Johs. Møllers Maskiner er dansk importør og forhandler af det tyske topmærke i store entreprenørmaskiner Liebherr. Stemas har blandt andet import og forhandling af Wacker Neuson, Weidemann og Himoinsa.

JMM Group lægger i ovnen til fest og fornøjelighed med blandt andet livemusik, konkurrencer og noget godt til ganen.

En række af Johs. Møllers Maskiners samarbejdspartnere har på forhånd meldt deres ankomst til den nye adresse på Symbiosen 3-5 i Rønnede. Foruden søsterselskabet Stemas, gælder det Sitech, FAS, Jyske Finans, Engcon, Leica, JST, Sjørring, KST, KT Maskiner, Euromaster, Ejner Hessel, Combi Parts, SJEB og den anden søster, Normas Crane.

Også en stor fan af entreprenørmaskiner har forlods skrevet sig på gæstelisten. Daniel Foged har i en årrække samlet materiale om entreprenørbranchen og naturligvis også om Johs. Møllers og JMM Groups historie.

Stor viden samlet

Nogle af tingene er tilbage 1940’erne og 1950’erne, og Daniel Foged tager et udvalg af de mest spændende rariteter med til at sikre historiens vingesus over dagen.

- Og ellers inviterer vi alle interesserede til at være med. Kunder, kolleger, samarbejdspartnere, venner af huset og alle dem, der forhåbentlig også gerne vil være venner, siger direktør Leif Rudebeck Petersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109