23948sdkhjf

1:1 Landskab henter BIG-direktør

Det går godt for 1:1 Landskab i Valby. De sidste år er landskabsarkitekfirmaet vokset fra 11 til 16 medarbejdere. Nu styrker firmaet ledelseslaget med Bjarke Ingels Group, BIG’s, Director of Landscape, Ulla Hornsyld, der får titel som seniorprojektleder. Det oplyser 1:1 Landskab i en pressemeddelelse.

Ulla Hornsyld har været direktør for BIG’s landskabsafdeling de sidste fem år. Før det var hun i 11 år hos SLA som seniorprojektleder.

Nu skal hun tilbage til at arbejde projektnært:  

– Jeg ville gerne tilbage og være på en tegnestue, som kun designer landskab, siger Ulla Hornsyld om valget af 1:1 Landskab i pressemeddelelsen.

– De designer poetiske og attraktive byrum og går op i detaljen, konteksten og det gode håndværk. De arbejder tæt sammen med bygherrerne og samarbejder med brugerne. Det kan jeg godt lide, fortsætter hun. 

Skal slå en tyk streg under den positive udvikling

1:1 Landskab er netop nu travlt optaget af at projektere den kommende taghave ovenpå Ikeas varehus på Kalvebod Brygge i København og har store masterplansprojekter i Norge og Riga.

Ulla Hornsyld skal konsolidere den positive udvikling, så tegnestuen forsætter sin organiske vækst: 

– Ulla skal styrke organisationen indadtil og udadtil, så vi holder den høje standard og forsætter den positive udvikling. Ulla er en kæmpe kapacitet, som har meget erfaring med at styre danske og internationale projekter, siger partner i 1:1 Landskab Jacob Kamp.

1:1 Landskab ledes af partnerne Jacob Kamp og Trine Trydeman, som læste landskabsarkitektur sammen på det Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole.

 

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109