23948sdkhjf

Lokal entreprenør opfører stort erhvervsbyggeri i Kolding

Kolding-entreprenøren Daugaard Petersen A/S er begyndt på opførelsen af et nyt 100.000 kvm stort lager, der er begyndelsen på et stort erhvervsområde i Kolding.

Området er døbt Vision Park efter det Lars Larsen Group- og Schou Family Invest-ejede selskab Vision Properties, der har købt i alt 43,5 hektar til udvikling af erhvervsparken.

Vision Park er den største erhvervshandel i Kolding Kommunes historie, og det glæder Koldings borgmester Jørn Pedersen (V), der var med til at tage første spadestik til det første byggeri i parken.

- Det er på alle måder godt for Kolding. Udover indtægten ved salget af jorden, kommer Vision Park også til at trække nye arbejdspladser til kommunen. Det gælder både her og nu, hvor området skal udvikles, og på længere sigt, når virksomhederne flytter ind i Vision Park, siger borgmesteren i en pressemeddelelse..

Halvdelen af den nye lagerbygning er udlejet til Nordens største nonfood engrosvirksomhed, Schou Company, der samler sine lagerfaciliteter og godt 300 medarbejdere i Vision Park. Virksomheden skal i første omgang bruge halvdelen af de 100.000 kvm lager. De resterende kvadratmetre lejes ud til andre virksomheder.

I umiddelbar forlængelse af det enorme lagerbyggeri går opførelsen af Schou Companys nye hovedkontor og showroom på 12.000 kvm i gang, og dermed samler den internationale handelskoncern med en årlig omsætning på over 2 mia. kr. sine aktiviteter i Kolding.

Hidtil største opgave

For Daugaard Petersen er der tale om den hidtil største opgave.

- Vi har fået travlt og opgavens omfang betyder også, at vi er i fuld gang med at søge yderligere medarbejdere til projektet, siger Jan Riis, der er adm. direktør hos Daugaard Pedersen i en pressemeddelelse.

Arealet af den enorme lagerbygning i Vision Park svarer til 14 fodboldbaner eller mere end halvanden gange Kolding Storcenter, der med sine 62.000 kvadratmeter er Jyllands største shoppingcenter. Udover nøglefærdige lejemål vil Vision Properties også tilbyde at bygge andre faciliteter i samarbejde med virksomheder, der gerne vil være en del af Vision Park.'

Lageret skal stå klar i 2023.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172