23948sdkhjf

Anlægsentreprenør flytter 100 ansatte

Forstas forlader Vejle og flytter i stedet sin afdeling – og hovedkontor – med godt 100 medarbejdere tilknyttet til Fredericia og nybyggede lokaler i erhvervsområdet DanmarkC. Det skriver vafo.dk

– Det bliver derfra, vi i fremtiden kommer til at varetage vores opgaver i det sydjyske og fynske fra. Samtidig flytter vi vores hovedadministration til Fredericia, oplyser adm. direktør i Forstas, Thomas Munch Sørensen, til avisen og peger på den geografien som en afgørende faktor for placeringen. 

Hovedparten af de ansatte – 70 styk – er udekørende medarbejdere med udgangspunkt i den kommende afdeling. De resterende 30 får plads på kontor i bygningen, hvor der også bliver lager og værksted. 

Afskeden med Vejle sker dog ikke over natten. Ifølge vafo.dk flytter anlægsentreprenøren først ind i Prins Georges Kvarter i DanmarkC i efteråret 2022. 

Forstas udfører anlægsarbejde og vedligeholdelse for kommuner, forsyningsselskaber og lignende. Selskebt har vedligeholdelseskontrakter for blandt andet Vejdirektoratet, Banedanmark, Forsvaret, Arriva og Energinet på renhold, grøn drift og pleje, rabatter, vinterbekæmpelse, skiltning, beplantning og en masse andet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.127