23948sdkhjf

Enemærke & Petersen vinder sin største renoveringsopgave til dato

Enemærke & Petersen, der er ejet af MT Højgaard-koncernen, har vundet renoveringen af boligbebyggelsen Galgebakken i Albertslund til en samlet værdi på 1,1 mia. kr. Det skriver MT Højgaard Holding i en selskabsmeddelelse. 

Renoveringen løber over næsten fire år, og det er Enemærke & Petersens hidtil største renoveringsopgave. 

Ejendomsadminstratoren Bo-Vest er bygherre for renoveringen af bebyggelsen, som er opført i 1972-1974 og rummer ca. 700 lejemål fordelt på supplementsrum, rækkehuse og gårdhuse på 1-5 værelser. Den omfattende renovering udføres ifølge en helhedsplan, som er udarbejdet med støtte fra Landsbyggefonden.

Renoveringen indledes i november 2021 og udføres etapevis. Renoveringen ventes afsluttet i 2025. 

- Vi glæder os til at være med at sikre sunde og fremtidssikrede boliger og fællesarealer, så Galgebakken fortsat kan være et velfungerende og attraktivt boligområde. Opgaven bekræfter den solide efterspørgsel på modernisering og energisikring af almene boliger – et område, hvor vi og vores søstervirksomhed MT Højgaard Danmark har stærke kompetencer,siger adm. direktør Henrik Mielke, Enemærke & Petersen, i meddelelsen. 

Ordren ændrer ikke MT Højgaard Holdings forventninger til 2021, hvor koncernen fortsat venter en omsætning på 6,8 mia. kr. og et driftsresultat på 160 mio. kr. før særlige poster og særlige afskrivninger.

Bo-Vest administrerer 15.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København på vegne af boligorganisationerne Albertslund Boligselskab, Bo-Vita, Tranemosegård og Vridsløselille Andelsboligforening.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.142