23948sdkhjf

Aarhus-udvikler gør klar til 20.000 kvm byggeri "nærmest i vores egen baghave"

Ejendomsudvikleren 1927 Estate har netop sat sin underskrift på købet af knap 21.000 byggeretsmeter i Risskov i det nordlige Aarhus. 

Opførslen af nye boliger på grunde syd Torsøvej ved Nordlandsvej forventes påbegyndt omkring årsskiftet. Uden at gå nærmere i detaljen forventes byggeriet at komme til at bestå af ”et bredt udvalg af boliger”. 

Købet af grunden i Vejlby Risskov er ikke en tilfældighed. I samme postnummer har 1927 Estate nemlig hovedkontor, og kendskabet til lokalområde og mulighederne er derfor indgående, lyder det i en pressemeddelelse fra 1927 Estate. 

– Området lever op til alle de krav, vi har til eksempelvis demografiske forhold, infrastruktur og faciliteter i nærområdet. At vi så skal bygge nærmest i vores egen baghave, er blot desto mere glædeligt, fortæller partner og sagsansvarlig hos 1927 Estate, Martin Thingstrup Odgaard, i meddelelsen. 

Grunden med de små 21.000 byggeretsmeter ligger ved området Risskov Engby, en ny bydel på et 15 ha stort, ældre erhvervsområde mellem Grenåvej, Lystrupvej og jernbanen i Risskov. Planerne for området er ny grøn bydel med allé-træer langs gaderne, grønne byrum og søer. Mellem byhuse, karré- og gårdbebyggelse skal der tillige etableres aktivitetsområder til boldspil, træning, leg og andre udendørs aktiviteter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141