23948sdkhjf

Risskov Engby - masterplan

Risskov, Midtjylland, Midtjylland

Fase
På Vej
Størrelse
150000 kvm

Risskov Engby er navnet på en ny bydel på et 15 ha stort, ældre erhvervsområde mellem Grenåvej, Lystrupvej og jernbanen i Risskov i Aarhus. Her skal opbygges en ny grøn bydel med allé-træer langs gaderne, grønne byrum og søer. Mellem byhuse, karré- og gårdbebyggelse etableres aktivitetsområder til boldspil, træning, leg og andre udendørs aktiviteter.

Planerne for området indebærer, at det kommer til at bestå af ca. 92 pct. boliger og 8 pct. lettere erhverv i form af kontormiljøer, andet småerhverv og to daginstitutioner. Det giver plads til 1.700 boliger, hvoraf 30 pct. målrettes til familier.

Bygherregruppen består af en blanding af kommunale grundejere, professionelle udviklere - og særligt omkring Aarresøvej – en lang række små håndværksvirksomheder. De små matrikler i området omkring Arresøvej er samlet i klynger af tre. Det er op til de tre grundejere at blive enige om, hvornår de er parate til at sælge. Det betyder, at byudviklingen kan have længere udsigter i nogle delområder end andre.

Hovedprojekt
  • Risskov Engby - masterplan
Underprojekt(er)
Centrale aktører
  • Aarhus Kommune
    Udvikler
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.25