23948sdkhjf

Ung entreprenørvirksomhed køber nyt forretningsben

Arentfeld A/S i Glostrup har opkøbt kloak- og betonvirksomheden Kloakentreprise v/Tim Buch Hollænder med en håndfuld ansatte. Folkene i og bag de to firmaer kender hinanden fra en række projekter. 

Opkøbet giver ifølge Jacob Arentfeld Nielsen, der lancerede Arentfeld som hoved- og fagentreprenør sidste sensommer, ro og tryghed i byggeprocessen. 

– Med egne afdelinger og egne folk har vi bedre muligheder for at give den rigtige pris og ikke mindst for at skabe en kultur på byggepladserne, der understøtter de dyder vi stræber efter, siger Jacob Arentfeld Nielsen i en pressemeddelelse om opkøbet.

"Menneskelig bæredygtighed" som fundament

Jacob Arentfeld Nielse beskrev dyder og værdier, især det selvopfundne begrev menneskelig bæredygtighed, som fundamentet for Arentfeld A/S, da han lancerede firmaet som fag- og hovedentreprenør for et års tid siden.

Hans udgangspunkt var, at det er muligt både at opføre sig ordentligt og tjene penge. 

– Vi ønsker at skabe en entreprenørvirksomhed med den menneskelige bæredygtighed som omdrejningspunkt. Opbygge en kultur der bærer de mennesker den består af, og de kunder og partnere den relaterer sig til. Fremme trivslen, udvikle dem og generelt bidrage positivt til deres liv, så de oplever overskud, sagde Jacob Arentfeld Nielsen sidste år til Licitationen. 

– Og netop det er noget, der ligger os meget på sinde. For det er med dyderne som grundsten, at vi får vores kunders projekter sikkert og ordentligt i mål, fortsætter han om sin tilgange markedet og mennesker. 

Tæller tre afdelinger efter opkøbet

Tim Buch Hollænder følger selv med i købet, hvilket betyder, at Arentfeld A/S nu også kan kalde sig autoriseret kloakmester. 

– Jeg har længe gerne ville overlade det administrative til andre, og koncentrere mig om det jeg gør bedst, hvilket er kloak- og betonarbejde. Men jeg har igennem tiden fået nogle rigtig dygtige folk ombord, som det har været vigtigt for mig, at sikre en god hverdag fremadrettet, udtaler Tim Buch Hollænder. 

Efter opkøbet har Arentfeld egen tømrerafdeling, murerafdeling, kloak- og betonafdeling.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125