23948sdkhjf

Corona udskyder igen ny byggebegivenhed

Det var med store ambitioner om at sætte fokus på diversiteten i byggebranchen, at virksomhederne Ambercon, Stark, CG Jensen og Arkil sidste år lancerede den nye konference, Byggeriets Diversitetsdag.

Men som med så mange andre arrangementer satte coronakrisen en stopper for begivenheden, der skulle være holdt i september sidste år. Og det bliver heller ikke i 2021, at behovet for diversitet i branchen kommer under lup.

For arrangørerne har udskudt Byggeriets Diversitetsdag til den 4. maj 2022

-  Vi har arbejdet med mange forskellige scenarier, men vi tvivler alvorligt på, at det i 2021 vil kunne lade sig gøre at samle flere hundrede mennesker indendørs. Med det stærke program og den debat, vi ønsker at skabe både med og mellem deltagerne, fortjener konferencen, at man kan mødes fysisk. Derfor har vi valgt at udskyde dagen til maj 2022, hvor vi forventer at kunne samles frit, siger Britta Korre Stenholt, adm. direktør i Stark, i en pressemeddelelse.

Byggeriets Diversitetsdag

Byggeriets Diversitetsdag skulle oprindeligt have været afholdt 17. september 2020, men blev udskudt kort tid før på grund af nye restriktioner i forbindelse med efterårets øgede smittetryk.

Målet med Byggeriets Diversitetsdag er at sætte spotlys på behovet for diversitet i branchen, og at konferencen over de kommende år udvikler sig og tiltrækker størstedelen af virksomhederne i branchen – både som deltagere og medarrangører.

Hæderspris overrækkes i år

Overrækkelsen af Arkils Hæderspris, der uddeles til personer eller organisationer, som har gjort en særlig indsats for at tiltrække kvinder til byggebranchen, udskydes dog ikke til 2022. Prisen, der reelt består af to priser, skulle have været uddelt allerede i efteråret 2020, hvor Byggeriets Diversitetsdag oprindeligt var planlagt.

 - Priskomitéen udpegede i efteråret 2020 to meget værdige vindere af Arkils Hæderspris, og det er på høje tid, at de får overrakt prisen. Derfor vil vi i løbet af den kommende måned arrangere en anderledes prisoverrækkelse og offentliggøre de to vindere, der begge fortjener stor opmærksomhed for deres indsats, udtaler Jesper Arkil, adm. direktør i Arkil Holding A/S, der både står bag Arkils Hæderspris og Byggeriets Diversitetsdag i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157