23948sdkhjf

Pihl afleverer 179 nye lejligheder i nyt københavner-område

Der er både udsigt til vand, havnebrygge og en nyopført pavillon for de kommende beboere på Teglholm Brygge.

De 179 nye lejelejligheder er indflytningsklar, efter at Pihl & Søn A/S i fællesskab med Pihlkonsortiet kunne aflevere byggeriet 26. marts.

- Det er et projekt, som vi er stolte af at aflevere til bygherren. Synergien mellem selskaberne i Pihlkonsortiet har været tydelige gennem hele processen og har givet den rette fleksibilitet og struktur, som vi er kendt for, siger Halldór P. Ragnarsson, administrerende direktør i Pihl & Søn A/S, i en pressemeddelelse.

Han var selv med, da det første spadestik blev taget i 2018.

Afleveringen kommer i kølvandet på nyheden om, at Pihl-koncernen har fået det fulde ejerskab over Pihl & Søn A/S, mens MJ Eriksson bliver en del af det nye koncernselskab Pihl Holdings A/S.

Afslutningen på en rejse

De første beboere er allerede flyttet ind, og en stor del af de 179 lejligheder på Teglholmsgade i Københavns Sydhavn er lovet væk til nye lejere.

Hele ejendommen består af 17.000 kvm og er op til otte etager, der også tæller både havnebrygge og en pavillon med café og beboerhus samt stor parkeringskælder.

Det er TDC Pensionskasse, der er bygherre på projektet og færdiggørelsen af Teglholm Brygge markerer samtidig afslutningen på en række store byggeprojekter på Teglholmen for pensionskassen.

- Det har naturligvis en særlig betydning at afslutte mange års arbejde i området ved at modtage det sidste byggeri fra Pihlkonsortiet. Det er samtidig tilfredsstillende at se det færdige byggeri, der lever op til alle vores forventninger, pryder i bybilledet, og som allerede er efterspurgt på markedet, siger Leif Stidsen, adm. direktør i TDC Pensionskasse, i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.203