23948sdkhjf

Stort butiksområde på tegnebrættet: Udvikler køber 45.000 kvm af Ikea

Hesø Group køber en godt 45.000 kvm grund i Høje Taastrup af møbelgiganten Ikea, og udviklingsselskabet har allerede aftaler med flere butikker, der vil bygge på stedet. 

– Vi er allerede i tæt dialog med Høje Taastrup Kommune omkring den kommende byggemodning og opførsel på grunden, udtaler direktør i Hesø Group, Henrik Munk Thomsen, i en pressemeddelelse. 

Grundstykket er genbo til Ikeas varehus i Høje Taastrup med cirka 2,9 millioner kunder årligt. Siden midten af 1970’erne, hvor møbelkæmpen erhvervede sig området og nogle år senere etablerede det eksisterende varehus, har ”Vindmøllegrunden” ligget mere eller mindre uudnyttet hen, med undtagelse af områdets eneste vindmølle, som dels leverer energi til varehuset, dels ligger navn til grunden.

Igennem årene har flere aktører forsøgt sig med udvikling af den velbeliggende grund uden held. Men nu skal det være anderledes. 

Grundlag for 200 arbejdspladser 

Hesø Group har allerede indgået en aftale med kæden Plantorama og videresolgt jord til at opføres et 15.000 kvm stor butik, der bliver plantekædens nummer 14. 

Derforuden har udvikleren indgået lejekontrakter med en detailbutik og to fastfoodrestauranter, ligesom der er dialog med yderligt en koncern omkring etablering på stedet. Ifølge Hesø Group vurderes det kommende handelsområde at skabe 200 nye arbejdspladser. 

Henrik Munk Thomsen forventer, at de fysiske arbejder på grunden opstartes efter sommerferien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203