23948sdkhjf

Volvo rykker ind i Grønland

I bestræbelserne på at tilpasse forhandlernettet i Danmark, har Volvo Entreprenørmaskiner netop indgået en ny forhandleraftale med Usisaat Auto Service i Nuuk i Grønland.

Der er stor tilfredshed med den nye forhandleraftale i Volvo CE’s danske hovedkontor i Taulov og hos Usi-saat Auto Service.

Ansvarlig for Volvo Entreprenørmaskiner i Danmark, direktør Jens Ejsing, glæder sig over aftalen:

- Volvo Entreprenørmaskiner har længe manglet en autoriseret servicepartner og forhandler i Grønland. Det er der nu rådet bod på, og vi ser meget frem til et godt og konstruktivt samarbejde, siger han og fortsætter:

Vigtigt at være der

- Grønland er jo ikke et kæmpemarked. Der er vel et totalmarked for entreprenørmaskiner i Grønland på omkring 100 maskiner om året. Men det er et svært tilgængeligt område, og for os er det rigtigt vigtigt at være til stede med hurtig service, og det gør vi så på denne måde, siger han til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Jens Ejsing tilføjer at den nye forhandler er i gang med et byggeri til omkring 100 mio. kroner, som skal rumme en række af virksomhedens forskellige forretningsområder, nemlig biler, lastbiler og et stort værksted, hvor også entreprenørmaskiner kan serviceres.

Den grønlandske forhandler har også et transport- og flyttefirma i Nuuk.

Også VP for Usisaat, Minik Dan Gerstrøm glæder sig over den nye status som autoriseret Volvo Servicepartner og forhandler:

- Fremover kan alle kunder, der kører Volvo entreprenørmaskiner i Grønland nu få autoriseret service hos Usisaat Auto Service. Ud over servicedelen vil vi også kunne tilbyde salg af nye Volvo entreprenørmaskiner. Vi er også klar til at yde service til de grønlandske infrastrukturprojekter og miner, vi forventer derfor at se mange nye kunder i vores faciliteter i Nuuk, siger han.

Servicepartner med erfaring

Der er i dag mange i Grønland som allerede kender Usisaat Auto Service.

Virksomheden har drevet autoværksted med reparation af både person-, last og varebiler igennem de sidste 16 år og er ligeledes kendt for sin landsdækkende spedition- og flytteservice, som drives i en anden gren af virksomheden Usisaat.

Tro på fremtiden

Med indgåelsen af den nye aftale med Volvo Entreprenørmaskiner, er VP Minik Dan Gerstrøm overbevist om at der vil komme vækst, og ser frem til at kunne servicere entreprenører og andre virksomheder i Usisaats nye store værksted på i alt 1.142 kvm, der bliver taget i brug i dette forår.

Minik Gerstrøm og værkstedschef Poul Guldager Nielsen har besøgt Volvo Entreprenørmaskiner, dels for at underskrive den nye forhandler aftale og for at møde Volvos specialister inden for produkttræning, reservedele og salg med det klare formål at blive klædt endnu bedre på til at møde de kommende grønlandske Volvo kunder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156