23948sdkhjf

Masserne mangler messerne

Hos Epoke A/S i Vejen mangler man årets udstillinger.

- Vi savner at tale med folk på en hyggelig udstilling, siger Peter Bertelsen, der er adm. direktør i firmaet. Det er samstemmende med en række af de kilder og aktører, som Licitationen Byggeriets Dagblad har talt med. De giver udtryk for, at der mangler nogle branchebegivenheder i år, som coronaen har lukket.

Ingen maskiner under broen
Omtrent lige nu skulle der eksempelvis have været Maskiner under Broen, men den er lukket på grund af pandemien. Ligesom alle landets dyrskuer er det. Men der er håb forude. På generalforsamlingen i Brancheforeningen Maskinleverandørerne, der blev afholdt lige før ferien, var der et bredt ønske om at få Maskiner under Broen tilbage, og der er også opbakning til en ny omgang Entreprenør & Håndværk.

Hele maskinbranchen har været præget af covid19, og det har generelt nok primært ramt nysalget. Det har været svært at skaffe nye maskiner. Til gengæld har bygge- og anlægssektoren haft pænt gang i hjulene, og det har givet arbejdet til værkstederne, og har holdt salget af reservedele oppe.

Telefon og computer
Med hensyn til kontakten til kunderne, er det blevet nye tider mange steder i maskinbranchen. Telefonen og computeren er blevet brugt flittigt for at holde kontakten ved lige, så kunderne får det, de har brug for.

Hos Epoke A/S i Vejen har det været det samme. Her er det direct mail, telefonmøder og i den senere tid, også direkte møder - men med afstand, der har holdt tingene i gang.

Det samme gør sig gældende hos Volvo Entreprenørmaskiner, som gerne tager imod kunder, men under hensyntagen til coronaen.

I Licitationen Byggeriets Dagblad har vi til gengæld fastholdt temaet Maskiner under Broen.

Vi holder den blot på blot på papir, så her kan du læse om et lille udpluk af de nyheder, som skulle være kommet på udstillingen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.359