23948sdkhjf

Har fem hold i spil til totalentreprisen på 118 boliger i Ballerup

Efter en gennemgribende renovering af det 1960’er boligområd ”Ellebo” opfører Ballerup Ejendomsselskab nu nye boliger som næste led i transformationen af området. 

Bebyggelsen skal indeholde forskellige boligtyper, herunder seniorbofællesskab, ungdomsboliger, familieboliger og bariatriske boliger. 

Interessen for at opføre de mange i Ellebo etape II kastede 11 ansøgninger af sig, som nu har ført til prækvalifikationen af fem hold, oplyser Marie-Louise Ejlev, IKT Ansvarlig ved Wissenberg, KABs bygherrerådgiver på projektet. 

Jönsson Entreprise har meldt sig som del af opløbet på etape II, der består af 118 boliger. Entreprenøren byder ind på entreprisen med Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Afry og Opland Landskabsarkitekter som henholdsvis arkitekt, ingeniør og landskabsarkitekt. 

Der er desuden tale om et hold med entreprenør Jørgen Friis Poulsen med Norconsult-KHS Arkitekter som arkitekt og Norconsult som ingeniør. 

5E Byg som entreprenør byder ind sammen med arkitekter fra Henning Larsen Architects og Henry Jensen A/S tilknyttet på ingeniørydelserne.  

Desuden er styringsentreprenøren Rasmus Friis A/S med Rambøll Arkitekter og Rambøll Danmark på henholdsvis arkitekt- og ingeniøropgaven. 

Endelig er EMR Mure og Entreprenør prækvalificeret med underrådgiverne Skala Arkitekter og WSP Group som ingeniør. 

Etapen Ellebo II under Ballerup Ejendomsselskab ved KAB udføres som nøglefærdigt byggeri med tilknyttede faciliteter. 

Entreprisen ventes ifølge udbudsmaterialet at ende i omegnen af 130 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172