23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen sælger fjernvarme-aktiviteter i Nordjylland

Kemp & Lauritzen sælger sine fjernvarme- og industriaktiviteter i Nordjylland.

Køber er Brøndum, der fra januar 2021 får et geografisk ben i Nordjylland, når Kemp & Lauritzens fjernvarme- og industriaktiviteter i og omkring Aalborg overgår til virksomheden.

Dermed tilføjer Brøndum endnu en lokation på landkortet og styrker sin position inden for fjernvarme og industri i Jylland.

- Vi har længe kigget på muligheden for at etablere os i Nordjylland, hvor vi også har flere større projekter og hvor flere af vores servicefolk er bosiddende. Da denne konkrete mulighed bød sig, var vi ikke i tvivl om, at det vil passe rigtig godt ind i den fremtidige udvikling af Brøndum. Nu ser vi med stor forventning frem til at udvide Brøndum-holdet med en række nye medarbejdere og kunne levere endnu mere lokal service til vores kunder i Nordjylland, siger administrerende direktør i Brøndum, Tue Sjøntoft. 

Rammeaftale med forsyningsselskab fortsætter

Brøndum overtager blandt andet 31 medarbejdere fra Kemp & Lauritzen, men også en rammeaftale indenfor fjernvarme med Aalborg Forsyning. Og netop rammeaftaler har Brøndum god erfaring med.

- Vi har lange erfaringer med rammeaftaler hos flere forsyningsselskaber på Sjælland og i Jylland og med vores nuværende forretningsenhed inden for fjernvarme og industri, er Brøndum et oplagt valg til at løse disse opgaver, siger Tue Sjøntoft 

Som en del af aftalen rykker Brøndum fra januar 2021 ind i Lindpros tidligere kontor på Danalien 1 i Aalborg.

Kemp & Lauritzens øvrige aktiviteter i Aalborg fortsætter uændret fra adressen Kaolinvej 10.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.219