23948sdkhjf

Nyt om Navne

VEJ-EU

Carsten Leth, driftschef i Roskilde kommune, er indtrådt i bestyrelsen for VEJ-EU, Vejsektorens Efteruddannelser.

Han er 54 år og har i de sidste tyve år arbejdet som driftschef i kommunale entreprenørvirksomheder, først i Albertslund og i dag i Roskilde kommune. Carsten Leth har en baggrund som linjeofficer i hæren herunder 14 års tjeneste, og han har som teoretisk ballast afsluttet en master i organisationspsykologi - MPO - fra RUC i 2013.

Han har i mange år været engageret i bestyrelsesarbejde, og har siden 2005 været engageret i KEF, Kommunalt Entreprenørforum, en brancheforening med 78 medlemskommuner. Her har han i tre år været formand og er i dag uddannelsesansvarlig i foreningen. Han underviser selv på COK, Center for Offentlig Kompetenceudvikling, på fire forskellige lederuddannelser og er allerede tilknyttet VEJ-EU’s review board.

Carsten Leth fremhæver, at han ser frem til bestyrelsens drøftelser af, hvordan de erfaringer, som VEJ-EU har fået under coronakrisen, kan understøtte den fremtidige kursusaktivitet. Måske er der inspiration at hente til nye kursusformer.

Gorm Rytter, lektor fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus, er ligeledes indtrådt i bestyrelsen for VEJ-EU, som repræsentant for de ingeniøruddannede.

Gorm Rytter er 55 år, og han har i de sidste 10 år undervist i vejbygning på specialet Infrastruktur. Før ansættelsen i Aarhus var han i fire et halvt år på ingeniøruddannelsen i Horsens, hvorfra han selv er blev uddannet ingeniør i 1993.

Han har gennem sit lektorat en tæt kontakt med de studerende i praktik, og peger selv på dette forhold som en vigtig indgang til bestyrelsesarbejdet i VEJ-EU. Han har via sine studerende et godt førstehåndskendskab til de uddannelses- og kursusbehov, som efterspørges i blandt vejsektorens entreprenører, Vejdirektoratet og rådgivervirksomheder.

Før Gorm Rytter kom til uddannelsessektoren, har han arbejdet i 10 år som udførende i asfaltbranchen hos blandt andre Icopal og Lemminkäinen, hvor han især beskæftigede sig med specialbelægninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.14