23948sdkhjf

Flådestyrings-leverandør får ny direktør

Den nordjyske flådestyrings-leverandør, Trackunit, skal have ny CEO. Det bliver 46-årige Søren Brogaard, som kommer fra en stilling som kommerciel direktør (CCO) i virksomheden.

Det fortæller Trackunit i en pressemeddelelse.

46-årige Søren Brogaard tiltræder sin nye stilling den 1.december og overtager dermed posten fra Jørgen Raguse, der de seneste fem år har stået i spidsen for virksomhedens transformation fra en europæisk orienteret produktionsvirksomhed til i dag at være global markedsleder inden for flådestyringsløsninger.

I kraft af sin rolle som bestyrelsesmedlem og CCO i Trackunit har Søren Brogaard spillet en central rolle i virksomhedens strategiske arbejde med løbende at tilpasse produktporteføljen og være på forkant med efterspørgslen i markedet, fortæller bestyrelsesformand for Trackunit Franck Cohen. 

- Som teknologivisionær har Søren spillet en vigtig rolle i at definere løsninger og tjenester, som markedet efterspørger nu og i fremtiden for derigennem realisere Trackunits langsigtede 2025 strategi. Sørens stærke tro på værdi- og formålsdrevet ledelse vil fortsat være et stort aktiv, når vi driver virksomheden til endnu større succes i fremtiden, siger Franck Cohen.

Central rolle
Jørgen Raguse fortsætter som næstformand for bestyrelsen i Trackunit, hvorfra han vil hjælpe og rådgive direktionen og naturligvis sikre Søren Brogaard en god overgang til hans nye rolle. Han har selv truffet beslutningen om at overdrage posten som administrerende direktør

- Søren har allerede spillet en helt central rolle i Trackunits transformation og vækstrejse de senere år, og han brænder enormt for den digitale transformation af byggesektoren. Derfor er jeg meget fortrøstningsfuld i forhold til at give faklen videre nu, og for mig personligt er tidspunktet helt rigtigt. I løbet af de sidste tre år har vi desuden styrket den udøvende ledelse betydeligt ved at tilknytte stærke ledere fra spirende vækstvirksomheder. Det nye team er nu klar til at eksekvere på den strategi, der skal forsætte vores stærke vækst frem mod 2025, siger Jørgen Raguse.

Flot vækst
Søren Brogaard ser frem til at bygge videre på det flotte fundament, som Jørgen Raguse indtil nu har været drivkraften bag.

- Det er et imponerende stykke arbejde, som Jørgen har udført de seneste fem år. Han har ikke kun bidraget markant til vores flotte vækst, han har også opbygget en helt særlig position i markedet, siger Søren Brogaard og tilføjer;

- Det vil også i fremtiden være vores klare ambition at digitalisere byggeriet og gøre hele sektoren langt mere effektiv end i dag ved at sikre kvalificerede beslutninger baseret på data og ved at eliminere branchens nedetid. Jeg ser meget frem til at starte i den nye rolle og tage hul på arbejdet, siger Søren Brogaard.

Trackunit har de sidste fem år skabt flotte resultater. I perioden har de bl.a. leveret en omsætningsvækst på 30 pct. hvert år og gået fra 100.000 til 500.000 maskiner verden over, der er koblet på virksomhedens teknologi.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.191