23948sdkhjf

Enggaard-selskab udvider nordjysk erhvervspark

Ejendoms- og udviklingsselskabet Søren Enggaard A/S opfører nu afsnit to af erhvervsbyggeriet Porsborgparken i Støvring syd for Aalborg, hvor tøjvirksomheden Startex bliver fremtidig lejer.

Det skriver Nordjyske.dk.

Erhvervsparken Porsborgparken vil fuldt udbygget bestå af tre separate bygninger på i alt 12.950 kvm, der hver er opdelt i fem til seks afsnit. 

Det nye byggeri kommer ifølge projektchef hos Søren Enggaard A/S Karsten Westergaard til at indeholde godt 4.150 kvm fordelt over en fjerdedel til administration og tre fjerdedele til lager.

Han forventer at de nødvendige tilladelser og tegningsmateriale vil være klar til en forventet byggestart i begyndelsen af det nye år.

- Selve facaden på byggeriet kommer til at ligne vores nabobygning meget, og Startex nye domicil bliver dermed afsnit to af tre planlagte afsnit i vores erhvervsbyggeri Porsborgparken i Støvring, påpeger Karsten Westergaard overfor Nordjyske.dk.

Med lejemålet flytter Startex efter planen om godt et års tid hele sit nuværende domicil placeret på flere adresser i Svenstrup ved Aalborg til ét samlet sted i erhvervsområdet i Støvring. 

Byggeriet af afsnit to af Porsborgparken ventes færdigopført ultimo 2021. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.148