23948sdkhjf

Vejle-entreprenør bygger igen for tarteletbager

Dej- og tarteletproducenten Humlum udvider på ny fabrikken i Hjerm mellem Struer og Holstebro, og den opgave får Ajcon fra Vejle ansvaret for. 

Ajcon stod også for opførelsen af en tilbygning til Humlums eksisterende fabrik i 2017. Også denne gang er der tale om en totalentreprise. 

Denne gang munder samarbejdet ud i en 1.978 kvm stor udvidelse af produktion, pakkeri, emballagelager, vaskerum, ind- og udlevering med videre. Ajcons erfaring med blandt andet byggeri af kølerum har været i spil, så den færdige bygning har alt, hvad den skal have.

Tarteletter hele døgnet 

Humlum, som ligger i byen Hjerm mellem Struer og Holstebro, fremstiller køledej og butterdejsprodukter. 

Fordelt over døgnet producerer firmaet ansatte tarteletter og skaller i forskellige varianter samt køledejsprodukter. Ydermere produceres en række specielle dejprodukter, der anvendes i fødevareindustrien til videre forarbejdning.

Det nye byggeri byder på kølelager og rampeområde med sluser og porttætning. I terræn bygger Ajcon dockingområde med støttemure, tankgård og belægninger. I forbindelse med produktionen opføres også 210 kvm velfærdsfaciliteter, som blandt andet består af kontorer, omklædning og depot.

”Fra idé til færdigt projekt”-koncept

Både ved denne udvidelse og ved udvidelsen i 2017 har Ajcons egen tegnestue stået for projektering og grundlag, der kan godkendes af diverse myndigheder og tilsyn. 

– Dét, at vi har vores egen tegnestue, giver os en force til at gøre vores kunder glade. Vi kan være sikre på, at kunden får en optimal løsning, og vi kan eksekvere hurtigere, når vi selv står for tegning, godkendelse og planlægning, siger Peter Kobæk, der både var projektleder og ansvarlig for Humlums tilbygning i 2017 og den nuværende. 

Totalentreprisen er udformet efter entreprenørens ”Fra idé til færdigt projekt”-koncept. Det indebærer, at Ajcon beskriver, projekterer, planlægger, bygger og indhenter myndighedstilladelser, inden vi nøglerne bliver overdraget til et kompletbyggeri, som kommer til at stå færdigt i sommeren 2021.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125