23948sdkhjf

Start på 100 millioners projekt med Jakobsen & Blindkilde ved roret

Nu går den formelle byggestart på udvidelsen af Thyhallen i Thisted, skriver Nordjyske.dk

Jakobsen & Blindkildes entreprenørmaskiner går for alvor i gang med gravearbejdet til det store anlægsprojekt med blandt andet en ny multihal med springgrav og en ny hal i forlængelse af opvisningshallen - samt udvidelse af publikumsfaciliteterne med en mobil tribune, der også kan fungere som skillevæg mellem de to haller. 

Entreprenørfirmaet vandt i sommers totalentreprisen i konkurrence med fire andre firmaer. Hold med henholdsvis CC Contractor, Jens Jensen Murer- & Entreprenør samt Thyholm Murer og TL Byg i spidsen var også prækvalificerede.  

Denne første etape løber op i knap 42 mio. kr. 

Byggeriet, som også omfatter et anretterkøkken, nye toiletter og renovering af opvisningshallen, tæller i alt tre etaper i et projekt til i alt over 100 mio. kr. Næste etape bliver et ”center for sundhed”, opført som en tilbygning til Thyhallens nuværende foyerområde.

De udvider Thyhallen

Jakobsen & Blindkilde står for projektet sammen med Cubo Arkitekter og Viborg Ingeniørerne. 

Entreprenørfirmaet står selv for jord-, beton-, kloak- og beklædningsarbejdet, mens der hyres underentreprenører til de øvrige opgaver. 

Foreløbig er Nykøbing El-service, Handets VVS i Thisted samt Give Stål hyret som underentreprenører. 

Byggeriet forventes afsluttet i januar 2022. Ombygningen af centerhallen går i gang i januar 2021, og den forventes at kunne genåbne i august 2021 - dog kun for aktiviteter uden publikum.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.161