23948sdkhjf

Casa vinder genudbud efter BNS’ konkurs

Totalentreprisen på etape 3 af Albertshøj i Albertslund, en kombineret af et eksisterende plejecenter med butikker, ældreboliger og demensvenlige plejeboliger med tilhørende servicearealer, går til Casa. 

Entreprenørselskabet afgav det bedste bud; 145 mio. kr. moms medregnet, viser notatet fra forvaltningen i Albertslund kommune. 

Her fremgår det også, at kontrakten er betinget af Kommunalbestyrelsens godkendelse – den ventes i november - så projekteringen kan begynde allerede i denne eller næste måned.

Tre kunne byde

Jönsson Entreprise, HHM og Casa var alle prækvalificeret til opgaven. HHM havde dog ikke havde afgivet et bud på opgaven, da kommunen den 17. august modtog bud.

Albertshøj etape 3 omfatter privat erhverv - indeholdende butiksareal og kontorareal - og almene ældreboliger med tilhørende kommunale servicefunktioner. Der skal opføres i alt 56 almene ældreboliger, heraf 36 boliger særligt indrettet til demente og 20 ældreboliger opført i et tårn. 

Sagen gennemføres i et bygherrefællesskab med Citycon, som ejer Albertslund Centrum. Det er aftalt, at Albertslund Kommune står for opførelsen af hele byggeriet. Efter aflevering er Citycon forpligtet til at købe ejerlejlighed 2. Desuden har Albertslund Kommune forpligtet sig til at leje kontorlejemålet af Citycon

B. Nygaard Sørensen vandt inden konkurs

I marts i år annullerede Albertslund Kommune udbuddet af totalentreprisekontrakten på etape 3 af Plejecentret Albertshøj i Albertslund Centrum

Annulleringen hænger sammen med B. Nygaard Sørensens konkurs i januar i år. Entreprenøren var nemlig udpeget som den vindende tilbudsgiver, men inden kontraktindgåelse blev virksomheden taget under konkursbehandling. 

Vurderingen lød dengang, at annulleringen ville komme til at forsinke projektet med seks-ni måneder.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.234