23948sdkhjf

EG køber it-leverandør til byggebranchen

EG køber softwarefirmaet Sigma Estimate. Opkøbet skal styrke softwareløsningerne til den skandinaviske byggebranche, skriver EG i en pressemeddelelse.

Sigma Estimates er EG's tredje opkøb inden for 12 måneder af softwarevirksomheder, der leverer til byggesektoren. Købet er en del af EG's vækststrategi og indsats for at digitalisere byggebranchen i Skandinavien.

- Med opkøbet ønsker vi at sikre EG's kunder en fuldt integreret platform, der håndterer alle aspekter i byggeprocessen - fra kalkulation, projekt- og kvalitetsstyring til fakturering. Det kan de kompetente medarbejdere fra Sigma Estimates hjælpe os med, siger adm. direktær Mikkel Bardram, EG, i pressemeddelelsen.

EG har i ti år leveret software til den danske byggebranche og købte de to softwarevirksomheder CalWin i 2019 og norske Holte tidligere i år. Med nærværende opkøb styrker firmaet sin position som leverandør af kalkulations- og styringsværktøjer til håndtering af dataflows til byggeindustrien i Skandinavien, især i Norge og Danmark.

EG har nu over 12.000 kunder i byggebranchen og tæt på 200 medarbejdere i Danmark og Norge, som er specialiserede inden for byggeri.

Sigma Estimates har over 800 kunder og over 10.000 brugere internationalt. Kerneproduktet er Sigma med 5D BIM/VDC teknologi, en kalkulationssoftware blandt håndværkere, entreprenører, arkitekter og ingeniører i den danske byggebranche.

Overtagelsen skete den 1. oktober 2020. Sælger og køber er enige om ikke at oplyse yderligere om salgspris og øvrige vilkår for transaktionen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11