23948sdkhjf

Casa i joint venture om renovering på Frederiksberg

Over de kommende år kommer Casas renoveringsafdeling i sving på Frederiksberg. Her har entreprenør- og udviklerselskabet sammen med investoren CapMan har købt en ældre ejendom på Lindevangs Allé 8-12. 

Selskaberne indleder dermed et nyt samarbejde omkring transformation og udvikling af gamle ejendomme til moderne kontor. 

– Vi har opbygget en stærk renoveringsafdeling i Casa med afdelinger i både Øst- og Vestdanmark. I forbindelse med vores øgede fokus på erhvervsbyggeri, skaber vi her et nyt, inspirerende kontormiljø på Frederiksberg sammen med CapMan, der kan være med til at løfte områdets profil, siger Torben Modvig, adm. direktør i Casa.

Byggestart forventes i starten af 2021. 

Fra uddannelse til konktorer 

Den næsten 5.000 kvm store bygning vil gennemgå en renovering, hvor blandt andet facaden efterisoleres. 

– Efter at ejendommen en årrække har været anvendt til uddannelse, er det planen at bringe den tilbage til den oprindelige anvendelse som kontor, forklarer Hasse Wulff, Investment Director i CapMan Real Estate. 

Projektet tegnes af Over Byen Arkitekter.

I nabobygningen bygges der studieboliger. Det er håbet, at de nye studiebolig- og kontorlejere i samhørighed kan omdanne gaden til en levende, attraktiv del af Frederiksberg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156