23948sdkhjf

Lokal entreprenør skriver kontakt på sognegård i Glostrup

Juul & Nielsen har nu skrevet kontrakt om opførelsen af ny sognegård til Glostrup Kirke, oplyser Glostrup-entreprenøren. Den nye bygning får et areal på 1.100 kvm og opføres sammen sted som den hidtidige sognegård - midt i byen ved siden af Glostrup Kirke. 

Bygherre er Glostrup Sogns Menighedsråd med Sweco som bygherrerådgiver.  

Der er pladsmangel, som har ført til beslutningen om at bygge en ny sognegård. Den skal opføres samme sted som den eksisterende sognegård, og forud for byggestarten skal der derfor nedrives to byninger på Østervej. 

Når Glostrup Kirke i 2022 – hvis planen holder – slår dørene op til den ny sognegård bliver det til det en bygning, hvor kunst og kultur har en mere fremtrædende placering. 

- Det har været en spændende proces, og jeg synes, vi har fundet frem til en god løsning på et fleksibelt byggeri, der kan rumme mange forskellige funktioner – og hvor man kan kombinere de meget offentlige aktiviteter med de mere private arrangementer på Sognegården, sagde Kurt Ankjær fra Skala Arkitekter, i forbindelse med, at arkitektfirmaet vandt opgaven for snart to år siden. 

Skala Arkitekter vandt projektet i samarbejde med Arkitektfirmaet Brøndsted & Nielsen, Klaus Nielsen rådgivende ingeniør og Schul Landskabsarkitekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127