23948sdkhjf

Fokus på maskinstyring til de små og mellemstore entreprenører

Bent Brauner Laursen er blevet headhuntet til sit nye job som adm. direktør hos Sitech Danmark A/S, der ledte efter en salgsorienteret profil.

Den nye chef er fra samme branche og kommer fra en stilling som salgschef hos Leica Geosystems, hvor han har været ansat i 11 år. Det meddeler firmaet i en pressemeddelelse.Han får til opgave at øge markedsandelen på det danske marked, hvor Sitech Danmark er eneforhandler af amerikanske Trimble’s gps-baserede produkter.

Det er blandt andet udstyr som maskinstyringssystemer til entreprenørmaskiner og alle former for landmålingsopgaver samt en bred vifte af softwarepakker.

- Trimble er jo et superstærkt brand, så jeg glæder mig til udfordringen med at udvikle forretningen salgsmæssigt, siger Bent Brauner Laursen, der tiltrådte sin nye stilling i Horsens 1. september. Han tilføjer:

- Jeg har overtaget en velfungerende butik både organisatorisk og regnskabsmæssigt, så fundamentet er på plads til, at vi kan gå i gang med at øge vores markedsandel.

Læs også: Teknologileverandør henter ny adm. direktør


Øger salgsindsatsen
Målet er at sætte ekstra ind over for de små og mellemstore entreprenører, som måske ikke har brug for så mange maskinstyringssystemer.

- Til gengæld er der mange entreprenører i dette segment, og dem skal vi være bedre til at servicere. På området med de store entreprenører står vi rigtig stærkt og holder fast i vores fokus på dem.

- Derudover skal vi kigge på mulighederne for at øge vores forretning på alt lige fra droner til marinesegmentet, forklarer Bent Brauner Laursen.

Også udlejning
Et voksende forretningsområde er - ifølge den nye chef - udlejningsbranchen.

Læs også: Flere platforme ind i maskinstyringen


- Vi skal have øget vores indsats ude i marken. Hvor og hvordan, der skal sættes ind, er for tidligt at sige noget om. Det hele er så nyt endnu, så nu skal vi lige i gang, siger han.

Han har arbejdet med salg i over to årtier. Sidste år blev han kåret som årets salgsleder af Business Danmark og TACK International.

Sitech Danmarks nye chef er er 49 år og handelsuddannet, gift og har to voksne børn og bor i Slagelse.
Sigh

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141