23948sdkhjf

Duo udvider samarbejdet med 231 boliger i Herlev

Alma Property Partners og AG Gruppen har indgået aftale om at opføre 18.860 kvm nye to-fem værelses lejligheder i Herlev. Lokalplanen for området på Lyskær er netop blevet godkendt.

Projektet består, ud over de 231 lejligheder, af 231 p-pladser, en stor fælles tagterrasse og et grønt gårdrum med væksthuse, der inviterer til fællesskab og udeliv for beboerne.

Det er Nova 5 Arkitekter, der har tegnet projektet, som bliver opført efter høje standarder og certificeret til DGNB Guld.

AG Gruppens adm. direktør Robin Feddern fremhæver, at der i projektet er tænkt bæredygtigt lige fra byggematerialer og energiforbrug til udvikling af rammer, der understøtter en social bæredygtig livsstil for de kommende beboere.  

Nedrivningen af de eksisterende bygninger sker i starten af 2021, og første etape forventes indflytningsklar medio 2022.

Udvider samarbejdet

AG Gruppen og Alma Property Partners indgik i marts en lignende joint venture aftale om udviklingen af cirka 200 boliger i Albertslund Kommune. Et byggeri som går i jorden i 2021. 

https://www.building-supply.dk/article/view/708410/ag_gruppen_i_joint_venture_om_200_boliger_i_albertslund

Hüseyin Meric, landechef hos Alma Property Partners, glæder sig over at kunne udvide samarbejdet med AG Gruppen:

- Vi går målrettet efter at investere i boliger i Storkøbenhavn, som er i høj kvalitet, har en grøn profil og mest af alt, er til at betale for den gennemsnitlige husholdning.

Projektet i Albertslund tæller i alt 15.523 kvm. De 200 lejligheder bliver fra 45-100 kvm i fire til etager ni etager, samt rækkehuse og lejligheder i to etager mod vest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093