23948sdkhjf

DSB sælger sidste godsbanegrund i Aalborg – Aarhus-entreprenør bygger 160 boliger

DSB sælger sin sidste grund på Godsbanearealet i Aalborg til TN Udvikling og sætter dermed punktum for sin tilstedeværelse på Godsbanearealet. 

Handlen omfatter et byggefelt på hjørnet af Dag Hammerskjølds Gade og Østre Alle, oplyser DSB Ejendomme i en pressemeddelelse.   

Nu går TN Udvikling så i gang med at opføre 160 boliger med Raundahl & Moesby som entreprenører. Christopher Riekehr fra Rambøll er arkitekten bag projektet, mens lokale investorer sammen med TN Udvikling skal stå for driften på den lange bane. 

– Jeg er glad for, at vi trods corona-krisen er kommet på plads med dette sidste projekt. Det har vist sig, at Godsbanearealet er blevet et meget eftertragtet sted at bo og investere i, siger direktør i TN Udvikling, Torben Nielsen. 

Sammen har Raundahl & Moesby og TN Udvikling stået bag udviklingen af cirka halvdelen af det samlede Godsbaneareal, som når byggeriet står færdigt i sommeren 2022, udgør et samlet areal på 115.000 kvm etagemeter. 

DSB sætter punktum på Godsbanearealet

De første tanker og idéer om projektet blev født i 2009, da man startede med se på, hvordan man kunne omdanne det 18 hektar store Godsbaneareal til Campus og boligformål. Og nu er den sidste grund så solgt. 

– Det har været interessant at kunne bidrage til dette usædvanlige og spændende projekt, og med salget af denne sidste grund, kan DSB nu sætte punktum for sin tilstedeværelse på Godsbanearealet, siger Søren Beck-Heede, adm. direktør i DSB Ejendomsudvikling. 

– Jeg vil til gengæld med stor interesse følge udviklingen af Campus-området og de nye boliger på Godsbanearealet, for jeg er sikker på, at det bliver et super godt bidrag til udviklingen af Aalborg, slutter direktøren.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Gamle kontrakter og kvalitetskrav gør bæredygtighed til en udfordring på Femern
Se listen: Byggeriet tjente styrtende og postede milliarder i statskassen
Stort datacenter på vej til Nordjylland
Arkitektdirektør har ny omsætningsrekord i sigte
Boligafdeling i Kolding gennem største renovering i 60 år
Nu skal der idéer på banen: Tre teams udvalgt til nyt kvarter i Bagsværd
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.188