23948sdkhjf

Konkurs bremser boligbyggeri i Farum

Da totalentreprenøren CPMG Construct gik konkurs sidste måned, stoppede byggeriet af Lejerbos 44 nye almene lejeboliger på Frederiksborgvænget i Farum. Det skriver sn.dk. 

Byggeriet startede op sidste efterår, og trods entreprenør-konkursen forventer Metin Uysal, projektleder i Lejerbo, at boligerne bliver klar til tiden med indflytning i efteråret 2021. 

- Det hele er i spil nu, men umiddelbart virker det til, at vi kan køre videre med underentreprenøren med samme aftale, så både økonomien og afleveringen kommer til at være den samme. Så snart aftalen er på plads, kan vi gå i gang igen inden for to uger, siger Metin Uysal, til sn.dk. 

Boligorganisationen forhandler nu med underentreprenøren DGP Entreprise. Murerfirmaet har ifølge jv.dk de to tidligere CPMG-ejere, Christian Rytter Pedersen og Morten Flemming Gram, som medejere og direktionsmedlemmer. 

De 44 nye boliger i Farum bygges i samme område som en eksisterende boligafdeling på Frederiksborgvænget. 24 af boligerne er senioregnede boliger fordelt på tre opgange og fire etager. I mellemrummet mellem to af blokkene etableres en ny blok med fem boliger på hver af de fire etager. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141