23948sdkhjf

Pihlkonsortium vinder opgaver for 1,9 milliarder under krisen

Det er småt med coronakrise hos Pihlkonsortiet.

Sammenslutning, som består af Pihl & Søn A/S, LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S, har netop vundet endnu en stor totalentreprise - den tredje store på to måneder, oplyser konsortiet.

Der er tale om det resterende byggeri på Redmolen i Nordhavn til en værdi af 700 mio. kr. Her skal der blandt andet bygges 28.600 kvm kontorer, boliger og hotel samt 9.500 kvm kælder.

Dermed er det den seneste store opgave, som Pihl har vundet midt i coronakrisen.

Opgaven kommer nemlig efter, at Pihl i midten af maj kunne offentliggøre, at de havde underskrevet kontrakten på PFA’s kontorbygning Spidsen - også på Redmolen. Og i midten af juni fulgte så endnu en totalentreprise på Sjællands nye Universitetshospital i Køge.

Og sammenlagt har de tre entrepriser betydet en ordreindgang på 1,9 mia. kr., oplyser Pihlkonsortiet. Heraf tilfalder den største andel selskabet Pihl & Søn A/S - knap 1,4 mia. kr. - det glæder ikke overraskende adm. direktør Halldór P. Ragnarsson.

Han peger på, at store investeringer sidste år har været med til at byde krisen trods i år.

- 2019 var et særdeles godt år for Pihl & Søn A/S, hvor vi også brugte mange ressourcer på at rekruttere stærke kræfter til at løfte os til næste niveau. De investeringer kan vi nu se bærer frugt, siger Halldór P. Ragnarsson, adm. direktør i Pihl & Søn A/S i en pressemeddelelse.

Han fortsætter:

- På mange måder tror jeg, at de seneste tre totalentrepriser er en blåstempling fra branchen om, at Pihl & Søn A/S og vores konsortium tankegang kan tilbyde noget unikt, der gør, vi nu kan blande os med og vinde over selv de største entreprenører, siger Halldór P. Ragnarsson.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125