23948sdkhjf

Pihlkonsortiet indgår kæmpekontrakt med PFA

Pihl & Søn A/S har nemlig vundet totalentreprisen på byggeprojektet Redmolen Spidsen for PFA Ejendomme til en værdi af 800 mio. kr. 

Spidsen af Redmolen

Redmolen står over for en omfattende udvikling, når ”øen”, der før var en del af Københavns Frihavn, nu skal forvandles til Nordhavns nye by- og erhvervsområde med opførelsen af boliger, erhverv og hotel. 

På spidsen af Redmolen skal den prestigefulde kontorbygning Spidsen opføres

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse fredag. 

Byggeriet, som omfatter 26.000 kvm og 5.400 kvm kælder, bliver et stort og kompliceret byggeri og - med sine 12 etagers cirkulære bygning og fornemme placering - en af de mest synlige og markante bygninger i hele Københavns Havn.

Bygningen, der ventes at stå klar til indflytning i foråret 2023, vil fungere som et moderne flerbrugerhus med plads til mere end 20 lejere og vil indeholde lejemål fra cirka 700 kvm og opefter. Der er allerede på nuværende tidspunkt indgået kontrakt med en ankerlejer, som lejer i alt 13.000 kvm.

Pihl samarbejder om opgaven gennem Pihlkonsortiet bestående af virksomhederne Pihl & Søn A/S, LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S.

Projektets rådgivere er Rambøll A/S og Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S med Cobe og Tredje Natur som underrådgivere.

Pihlkonsortiet

Virksomhederne har hver sit speciale og i konsortiesammenhæng hver sit ansvarsområde; 

- M.J. Eriksson A/S udfører i egenproduktion jord og kloakarbejder, funderingsarbejder, byggegrubeindfatninger, grundvandssænkning og øvrige anlægsarbejder.

- LM Byg A/S udfører i egenproduktion råhusarbejder, herunder betonarbejde, elementleverance, elementmontage og stålarbejder. 

- Pihl & Søn A/S tager sig af overordnet planlægning, projekt- og projekteringsledelse samt styring af lukning, installationer og aptering.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187