23948sdkhjf

KPC køber en femtedel af østjysk entreprenør

Q-Construction har firedoblet omsætningen i løbet af de seneste fire år og fortsætter nu vækstrejsen med ny medejer: KPC har købt 20 pct. af Aarhus-virksomheden.

Det oplyser parterne onsdag i en pressemeddelelse.

- Vi har fået en drømmepartner i KPC, adm. direktør, medejer og stifter af Q-Construction, Morten Rankenberg, og fortsætter:

- De er dygtige til at drive deres forretning, og med deres store erfaring og ballast vil de kunne hjælpe os med yderligere vækst. Vi forventer at fortsætte Q-Constructions vækstrejse i årene frem og den firedobling af omsætningen, vi har set i de sidste fire år skal bringe os til en milliard omsætning i 2023/2024.

KPC og Om Q-Construction

KPC's omsætning udgjorde i 2019 2,8 mia. kr. og egenkapitalen var ved udgangen af 2019 på 793 mio. kr.

Q-Construction har 35 medarbejdere og en omsætning i 2019 på 360 mio kr. Virksomheden er særligt stærke på boligprojekter og grønne projekter
Siden 2016 er virksomhedens omsætning steget fra 91 til 360 mio. kr., og der er investeret markant i dygtige medarbejdere samt hele den digitale tilgang til byggerier.

Samarbejdet mellem KPC og Q-Construction er blevet formaliseret forud for flere fælles projekter, der ligger i pipelinen i de kommende år. 

- Det har været vigtigt for os, at finde en partner, der ønsker at investere i os og ikke at drive virksomheden. Vi ønsker at fortsætte ledelsen af Q-Construction og udvikle den i de kommende år. Samtidig giver ejerskabet os mulighed for at løse projekter for KPC i fremtiden, og det er vi meget glade for, Morten Rankenberg.

Fra adm. direktør i KPC, Bo Knudsen lyder det om købet:

- Der er god kemi mellem KPC og Q-Construction, og vi ser en strategisk værdi i at formalisere samarbejdet mellem os. KPC har i de senere år investeret i en række virksomheder, og vi ser det som den rigtige model til at øge vores samlede portefølje.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172