23948sdkhjf

Udlejer køber stort ind til Vestkyst-afdeling

Udlejningsvirksomheden Lohke har købt i alt 18 nye maskiner hos Scantruck til deres nyåbnede afdeling

Da Lohke Materieludlejning as blev etableret i 2006, var fokus på sjællandske kunder. Med afdelinger i først Hvidovre og i årene derefter også Hedehusene og Hillerød fik udlejningsfirmaet skabt et solidt fundament for at servicere danske virksomheder med materiel.

Nu har firmaet taget endnu et skridt med etableringen af en afdeling i Esbjerg, som slog dørene op i februar. En ny afdeling kræver også nye maskiner, og derfor tog firmaet på indkøb hos Scantruck, hvor de købte i alt 18 entreprenørmaskiner fra Manitou, Weycor og Komatsu.

- Der er helt sikker et stort potentiale i Esbjerg. Vi kan tilbyde et fuldt program og har nogle af de mest moderne, sikre og holdbare maskiner i branchen, siger Kent Nielsen, afdelingsleder for Lohke i Esbjerg.

Selv om afdelingen på Østre Gjesingvej i Esbjerg er ny, er det en rutineret og maskinerfaren stab, som driver den. Kent Nielsen har 21 års erfaring i udlejningsbranchen, og hans øvrige tre medarbejdere har ligeledes en lang historik i branchen.

- Vi skal varetage og dække behovet for udlejningsmaskiner og -udstyr for erhvervskunder i Jylland og på Fyn. Uanset om man er en mindre, mellemstor eller større virksomhed med aktiviteter inden for byggeri og anlæg, har vi de maskiner, som de mangler for en kortere eller længere periode, siger Kent Nielsen.

- Hvad vi ikke har hjemme, finder vi til kunden, og vi siger sjældent nej til kunderne. Selv om det måske er et stort område, vi skal dække, har kunderne allerede fundet os, og vi opretter nye kunder dagligt, tilføjer han.

Samarbejde gennem flere år
Sammen med sin kollega Niels Peter Dahlgaard udfærdigede Kent Nielsen den indkøbsseddel med maskiner og udstyr, som den nye afdeling skulle have klar fra åbningsdagen.

Den involverede i høj grad Scantruck A/S i form af 14 Manitou maskiner fordelt på ti lifte, tre teleskoplæssere og en enkelt truck, samt tre Weycor læssemaskiner og en Komatsu læsser.

En velovervejet investering, understreger Kent Nielsen:

- Scantruck har leveret til Lohke i flere år. Vi kender deres maskiner og kender Scantrucks montører. Investeringerne hænger også sammen med de løbende udgifter til vedligehold og reparationer af maskinerne, siger afdelingschefen.

Efter hver udlejningsperiode løber afdelingens mekanikere maskinen igennem. Den bliver spærret for ny udlejning, hvis den skal udbedres, og alle reparationer og udbedringer noteres i et centralt system. Det er afgørende for en god udlejningsmaskine, at den snarest efter returnering er klar til en ny lejeperiode.

Holdbart mærke
- For os er en god maskine en maskine, som kan holde til at blive brugt. Den skal kunne knokles med og skal holde til udfordringerne. Udlejningsmaskiner bliver kørt hårdt af kunderne og nogle gange også forkert. Vi tilbyder altid kunderne en instruktion i korrekt anvendelse af maskinen eller udstyret, før de lejer, men alligevel kan der ske skader på maskinerne. Alt kan gå i stykker ved forkert brug, men Manitou, Komatsu og Weycor er gode maskinmærker, som er meget holdbare, konstaterer Kent Nielsen.

Hurtigt assistance i hele landet
For at sikre at maskinerne hurtigt er klar igen, har Lohke i Esbjerg tilvalgt en serviceaftale med Scantruck. Derved er de sikret hurtig assistance ved nedbrud af maskinerne.

- Scantruck har mange montører fordelt over hele landet, og ligeledes helt lokalt hos os. Min erfaring er, at der sker noget med det samme, når vi kontakter dem, siger Kent Nielsen, der selv er uddannet entreprenør-maskinmekaniker.

- Jeg har arbejdet med Manitou, Komatsu og Weycor (tidl. Atlas) i næsten alle de år, jeg har været i udlejningsbranchen, og der er meget sjældent problemer med dem. Der er meget sikkerhed indbygget i Scantrucks maskiner, og vores erhvervskunder ved, hvad deres maskiner kan, og derfor er de populære, siger Kent Nielsen.

Ejertrio i et stærkt team
Det er Lohke Materieludlejnings tre direktører og ejere, Carsten Lohmann, Lars Lohmann og Peter Kew, der har stiftet firmaet, og det er stadig dem som ejer og driver virksomheden i dag - i øvrigt sammen med et stærkt og erfarent team - som de alle dage har kaldt Team Lohke.

Firmaets adm. direktør, Carsten Lohmann sagde ved åbningen af afdelingen til Licitationen:

- Det er en del af en naturlig udvikling for os, at vi nu åbner den første afdeling i Jylland. Vi er en mellemstor virksomhed, som i dag ikke er så kendt i det jyske, men en del af vores jyske kunder har et stigende ønske om vores tilstedeværelse. Vi håber, at vi kan leve op til forventningerne, og det vi fortsat godt vil være kendt for. Vi arbejder hver dag for at yde en god service og en personlig betjening, så vores kunder både føler sig godt behandlet, værdsat og ikke mindst hørt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125