23948sdkhjf

Investerer i nye semi-mobilkraner

Udlejningsvirksomheden Ajos har købt seks nye semi-mobilkraner

Et stigende antal aktører i den danske byggebranche har fået øjnene op for fordelene ved at anvende semimobilkraner på byggepladserne.

- Vi har valgt at indkøbe i alt seks nye semimobilkraner, og det er en rimelig markant investering, siger Jørn Rauff Larsen, afdelingschef i Kran & Hejs i Ajos.

Kranerne leveres hen over foråret, og de er købt uden, at Ajos har foretaget frasalg af sine eksisterende semimobilkraner.

Den første kran er allerede ankommet, idet der er tale om den Montarent semimobilkran M21-4WDS, som Ajos fik hjem i sensommeren sidste år og leverede direkte til Hansson & Knudsen A/S. I første omgang lejede Ajos kranen hos Montarent, men den vakte hurtigt opsigt i branchen, og nu har Ajos købt den.

- Selv om vi hurtigt var overbeviste om maskinens evner, er vi alligevel blevet overrasket over markedets modtagelse af kranen, siger Jørn Rauff Larsen og fortsætter:

- Vi har valgt at foretage den samlede massive investering, fordi vi oplever en markant stigende efterspørgsel, og vi tror på, at markedet for den type kraner er i vækst. Vi oplever i forvejen en høj belægningsgrad på vores eksisterende kraner. Vi er den foretrukne leverandør for et stigende antal aktører i byggebranchen, som vi kan se lægger flere markante ordrer hos os. Flere og flere af projekterne er af længere varighed på 1,5-2 år, hvor mange tidligere var 2-4 måneder. Der er en anderledes trend i markedet nu, og det justerer vi vores forretning efter, forklarer Jørn Rauff Larsen.

Udover M21-4WDS består ordren af tre Potain Igo T 130, der kan løfte op til otte tons. Dertil kommer en Igo 50 på bogie og en Hup 40-30, begge ligeledes fra Potain, som Ajos har samarbejdet med gennem en lang årrække.
Sigh

Læs mereTilbagegang på bundlinjen for MTH-datter

Læs mere om: Ajos
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109