23948sdkhjf

Efter to års forarbejde - hovedentreprise bliver total for Herning-entreprenør

JFP Murer & Tømrer opfører 30 boliger og et fælleshus, som del af bofællesskabet Jonshøj i Værløse. Totalentreprisen udføres for Boligselskabet Farumsødal, afd. 2017 ved Domea.dk, skriver entreprenøren fra Herning i en pressemeddelelse.

Udvikling og optimering af byggeriet har foregået over de seneste to år.

JFP Murer & Tømrer blev i 2018 udpeget som vinder af projektet. Det viste sig dog, at jord- og anlægsforhold var mere udfordrende end først antaget - idét byggeriet placeres på en skrånende grund med behov for ekstra fundering. Men nu er projektet på plads, og projekteringen er i gang.

– Det har været en længere proces at få projektet gjort klar, i forhold til hvad vi havde regnet med, men nu er vi videre, og det er godt, siger arkitekt og partner, Kristian Nordheim fra Pluskontoret Arkitekter, som er involveret i projektet.

– De (JFP Murer & Tømrer, red.) har tidligt spillet med åbne kort i forhold til økonomien, og det har været vigtigt, tilføjer han.

Bygherre ønskede totalentreprise
I processen har entrepriseformane også ændret sig. 

– Vi havde i første omgang regnet med at entreprisen med JFP Murer & Tømrer skulle være en hovedentreprise men ønskede undervejs at ændre det til en totalentreprise. Det har JFP Murer & Tømrer håndteret fint. Der er indgået aftale med den eksisterende rådgiver, og det glæder os, at vi ikke skal skifte rådgiver. Nu ser vi positivt frem til at komme i gang med udførelsesfasen, forklarer Områdechef for Sjælland og øerne i Domea.dk, Martin D. Thomsen. 

Bofællesskabet Jonshøj ligger i Værløse i Furresø Kommune. Der bygges 22 bæredygtige almene seniorboliger, et større fælleshus og otte mindre almene boliger, ligesom der anlægges have og veje.

Byggeriet forventes at gå i jorden til august. Byggeperioden er på 13 måneder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144