23948sdkhjf

Hornbæks nye plejehjem bliver forsinket

Der skulle have været indflytningsklart i Hornbækhave i maj 2020, men nu må Helsingør Kommune erkende, at det nye plejehjem først kan slå dørene op i august.

Altså omkring tre måneder efter tidsplanen.

Det bekræfter pressemedarbejder i Helsingør Kommune Jesper Tidemann i en mail til Licitationens søstermedie Magasinet Pleje.

Årsagen til forsinkelsen er ifølge et statuspapir over kommunens anlægsaktiviteter, at ”…fremdrift på byggepladsen ikke forløber planmæssigt”.

Ifølge statuspapiret fra 28. januar skyldes nogle af forsinkelserne manglende elforsyning og forsinkelse i betonarbejdet. Kommunen forventer at råhuset står klar 22. februar.

51 boliger
Plejehjemmet kommer til at bestå af i alt 51 boliger fordelt på 47 almindelige plejeboliger, en ægteparbolig og tre aflastningsboliger. I det sidste gårdhavehus, ud mod Sauntevej, etableres der et produktionskøkken og en cafe, foruden træningsfaciliteter, en frisør og fodpleje samt kontorer.

Hjemmet består af tre gårdhavehuse, der omslutter hver sin indre gårdhave. Boligerne er placeret i de to sydligste gårdhavehuse, i to etager, inklusiv fælles opholds- og spisestuer.

Plejehjemmet opføres af JJW Arkitekter, der har været rådgiver, arkitekter og landskabsarkitekter på projektet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14