23948sdkhjf

JFP-selskab vinder første totalentreprise for pensionsselskab

JFP Murer & Tømrer skal i totalentreprise opføre 29 boliger for AP Ejendomme. 

Byggeriet ligger på Tvedvej i Kolding, hvor der nu er en godkendt lokalplan for området, og fordeler sig på 9 rækkehuse i 2 ½ plan og 20 lejligheder på i alt 3.400 kvm. Lejlighederne bliver på cirka 98 kvm, mens rækkehusene bliver cirka 160 kvm fordelt på tre plan. 

Det er første gang, at AP Ejendomme samarbejder med JFP Murer & Tømrer, der er et datterselskab under JFP. 

– Vi har valgt JFP Murer & Tømrer, fordi vi betragter dem som et seriøst selskab, og fordi prisen er rigtig. Vi vurderer ligeledes, at projektets størrelse passer fint til JFP Murer & Tømrers eksekveringsevne, siger adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, i pressemeddelelsen. 

Byggeriet på Tvedvej igangsættes efter projektering i juni 2020 og skal afleveres i april 2021. 

Svanemærke til boligerne
Der er store krav til kvaliteten på grund af AP Ejendommes ønske om, at byggeriet skal Svanemærkes. Livscyklus for de valgte byggematerialer skal kortlægges, og både byggeproces og det færdige byggeri skal kontrolleres af en uvildig tredjepart. 

– Vores boliger på Tvedvej bliver moderne og bæredygtige boliger, der bliver certificeret med Svanemærket. En svanemærket bolig stiller krav til både materialer, byggeproces, brugsfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen, fortæller Peter Olsson. 

AP Pension introducerede i juni 2019 som det første pensionsselskab i Danmark en bæredygtighedslinje under navnet ”AP Bæredygtig”. Iflg. den skal alle fremtidige ejendomme være mest muligt bæredygtige, og alle boligbyggerier være Svanemærkede.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141