23948sdkhjf

Bygherrerådgiver i fynsk opkøb

Fremover bliver rådgivningsfirmaet Friis Rådgivning ”Bygherrens tredje øje” en del af V2C. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Overtagelsen styrker V2C's kompetencer inden for bygherrerådgivning, herunder projekteringsledelse og projektledelse, og har yderligere til formål at udvide netværket på Fyn.   

I den forbindelse flytter V2C-kontoret adresse til havneområdet hvor Friis Rådgivning i dag har kontor. Stifter og direktør af Friis Rådgivning, Lars Friis, fortæller, at det ikke har været et problem at få opgaverne ind, men det har til tider været svært at bemande posterne med de rette fagspecifikke kompetencer.    

- Målsætningen for samarbejdet er fortsat at udbygge vores bygherrerådgivningsteam, et område vi oplever stor vækst indenfor. Friis Rådgivning kommer med et solidt netværk inden for branchen og sammen med Hans Toksvig Larsen, markedskoordinator, der siden 2018 har arbejdet benhårdt for et stærkt fundament af opgaver og netværk på Fyn, får de skabt et V2C brand, der står endnu stærkere, lyder det fra direktør i V2C, Peer Kisbye.

-  Fyn og især Odense er i rivende udvikling inden for en række store bolig- og erhvervsbyggerier, havneområder, investeringer i ny infrastruktur samt modernisering og udbygning af Odense Universitets Hospital. Den udvikling vil vi gerne være med til at præge med henblik på både at sikre de private og offentlige bygherrer et optimalt udbytte af de investerede midler - uddyber Peer Kisbye.  

Friis Rådgivning ApS 
mio. kr. 2018 2017
Bruttofortjeneste 2,26 0,49
Resultat før af- og nedskrivninger (EBITDA) 0,35 0,01
Resultat før skat 0,27 -0,01
Årets resultat 0,20 -0,01
Aktiver i alt 0,69 0,17
Egenkapital 0,24 0,04
Gns. antal ansatte 5 1
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2018.

  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109