23948sdkhjf

Installationskæmpe opruster på sprinklermarkedet

Bravida Danmark styrker nu sin position på markedet for service af sprinkleranlæg ved at etablere en ny sprinklerafdeling i Jylland.

- I forlængelse af de store installationsprojekter oplever vi et stigende behov for service af sprinklerinstallationer, og derfor ønsker vi at styrke dette område yderligere, fortæller regionsdirektør Klaus Villefrance fra Bravida i en pressemeddelelse.

I forbindelse med etableringen har teknikentreprenøren ansat et team på seks erfarne medarbejdere, der indgår i virksomhedens landsdækkende serviceaktiviteter på sprinklerområdet. De nye folk bliver placeret i henholdsvis Vejle og Aalborg. Herudover omfatter afdelingen Bravidas eksisterende sprinklerfolk i Aarhus.

Service fra Skagen til Vejle
Sprinklermarkedet i Danmark er i vækst med et højt aktivitetsniveau og med forholdsvis få udbydere, der er certificerede til at installere og servicere sprinkleranlæg. Servicesiden er endvidere lovreguleret med krav til årlige eftersyn af sprinkleranlæggene, skriver Bravida.

Afdelingsleder John Lindhardt Knudsen er leder af den nye sprinklerafdeling. Han har cirka 30 års erfaring med sprinkler fra stillinger som tekniker, serviceleder og afdelingsleder i andre store installationsvirksomheder. 

- Den nye afdeling vil primært tage sig af serviceopgaver og mindre projekter i Jylland fra Skagen til Vejle. Men vi vil naturligvis indgå i et tæt samarbejde med Bravidas sprinklerfolk i de øvrige regioner med et professionelt back up på projekterings- og rådgiversiden, udtaler John Lindhardt Knudsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203