23948sdkhjf

Den nye ejerkreds henter ny direktør til Papiruld Danmark

Papiruld Danmark får et nyt kort på hånden med ansættelsen af Jens Engbo Norddal, der tiltræder som ny adm. direktør den 1. marts 2020. Det oplyser producenten af isoleringsmaterialet papiruld i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som Market Director Scandinavia hos James Hardie GmbH – det tidligere Fermacell Scandinavia. 

Papiruld Danmark fik ny hovedaktionær sidste efterår, hvor Asbjørn Berge og Holger C. Hansen gennem deres fælles holdingselskab AH Wood Invest købte aktiemajoriteten.  

Den ny ejerkreds, der ud over Holger C. Hansen og Asbjørn Berge også tæller tidligere hovedaktionær og direktør Claus Skov, betegner ansættelsen som et stærkt træk i et konkurrencepræget marked inden for byggematerialer. Papiruld Danmark er da også blandt de mindste spillere på et markedet, der tæller internationale giganter som Rockwool, Kingspan og Saint-Gobain. 

– Jens er udvalgt, fordi han har en stærk salgsprofil og har været med til at sikre Fermacell/James Hardie en førende markedsposition inden for fibergips i Danmark. Han har derfor erfaringen og evnerne til at kunne løfte selskabet til nye højder, siger Holger C. Hansen i pressemeddelelsen. 

– Han er desuden en dynamisk person med et stort netværk i byggebranchen. Det har stor betydning, og det regner vi med at få stor glæde af, fortsætter han. 

Jens er 48 år og har været ansat i Fermacell/James Hardie siden 2011, hvor han startede med titel af area sales manager. Under sin ansættelse har han studeret en MBA fra Copenhagen Business School.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172