23948sdkhjf

Hedeselskabet sætter navn på ny adm. direktør

Hedeselskabet får ny adm. direktør i 2020. Det bliver Torben Friis Lange som skal føre selskabet videre i det nye årti. Han kommer senest fra en stilling som koncerndirektør i AAK (tidligere AarhusKarlsham).

Det oplyser Hedeselskabet torsdag i en pressemeddelelse. 

56-årige Torben Friis Lange har erfaring fra en række topposter i virksomheder som Pfizer og Arla, og de seneste ni år har han været med til at udvikle AAK’s internationale forretninger som koncerndirektør i AAK. Hans nuværende funktion i AAK er som President Asia og ligeledes Global Sourcing & Trading. 

- Vi er meget stolte over, at en kapacitet som Torben har sagt ja til Hedeselskabet. Resultaterne i hans lange karriere taler for sig selv, men hvad der er mindst lige så vigtigt er, at Torben er en person, som matcher Hedeselskabet på mere end faglighed, siger Jørgen Skeel, bestyrelsesformand i Hedeselskabet.

Torben Friis Lange er uddannet mejeritekniker og har desuden en HD i afsætning fra Aarhus Universitet samt gennemført en række ledelsesprogrammer på Insead. I forbindelse med sine tidligere ansættelser har Torben Friis Lange i en årrække været bosat i udlandet, samt været ansvarlig for drift af virksomhed i alle dens aspekter. Torben Friis Lange sidder desuden i flere bestyrelser for en række brancheorganisationer, interne og eksterne virksomheder.

- Jeg glæder mig til at bidrage til, at vi i de kommende år udnytter Hedeselskabets helt unikke position til at lede den grønne udvikling og agenda, siger Torben Friis Lange.    

Torben Friis Lange tiltræder som ny administrerende direktør i Hedeselskabet den 1. juli eller evt. tidligere efter aftale.

Indtil Torben Friis Lange tiltræder fortsætter Bent Simonsen som konstituereret CEO.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.147