23948sdkhjf

Ny direktør hos københavnsk tegnestue

Adept har konstitueret arkitekt Camilla Klingenberg som administrerende direktør, oplyser tegnestuen i en pressemeddelse.

Camilla Klingenberg er rekrutteret internt på tegnestuen for - som Adept formulerer det - at finde den helt rigtige profil, der kan vokse med opgaven mens konkrete resultater og faglig forståelse følges ad.

Hun har allerede markeret sig som en skarp projektlederog skal nu være med til at styrke organisationen.

- Med Camilla ved roret for tegnestuens administrative opgaver, kan vi frigive ressourcer til at fokusere endnu mere på den arkitektoniske udvikling. Det er et meget bevidst valg at vælge en kandidat som allerede kender tegnestuen så indgående som Camilla gør, siger Martin Krogh, partner hos Adept.

- I samarbejdet med Camilla er vi sikre på at møde stor forståelse for vores tegnestuekultur og arkitektur, men får også nye øjne på organisation og daglig drift. Vores rådgiveransvar bliver stadigt større, med opgaver som eksempelvis den nye arkitektskole i Aarhus, og det er derfor vigtigt for partnergruppen at fokusere endnu mere på at drive en sund forretning og at fastholde en organisation, som kan tilfredsstille en bred vifte af bygherrekrav, fortsætter han.

Retter blikket mod syd
Adept henter en stor del af omsætningen uden for Danmarks grænser. Tegnestuens medarbejdere arbejder blandt andet med flere igangværende bygge- og anlægsprojekter i Tyskland, Sverige, Norge og Danmark.

Konstitueringen af en administrerende direktør er et naturligt resultat af en lang række større projekter i Danmark og Tyskland.

Det er et af tegnestuens mål at sætte et endnu større aftryk på det tyske marked, hvor både byudviklingsopgaver og kulturbyggeri allerede fylder godt i ordrebogen, herunder detailprojekteringen af et 124 ha bæredygtigt byområde i Hamborg.

Adept ApS
mio. kr. 2018 2017
Bruttoresultat 11,59 12,79
Resultat af ordinær primær drift 1,67 1,03
Ordinært resultat før skat 1,67 1,04
Årets resultat 1,31 0,80
Aktiver i alt 12,87 10,92
Egenkapital i alt 9,28 8,27
Gns. antal ansatte 21 23
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2018.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.314