23948sdkhjf

Vinterforberedelser i gang i maskinlandskabet

Der er fuld gang i forberedelserne til at klare en vinter hos maskinforhandlere og udlejere

Ingen ved på nuværende tidspunkt, om det overhovedet bliver rigtig vinter i år, men alt skal alligevel være klar og parat til at rykke ud, når det gælder. Alene saltning på de frostklare morgener stiller krav til beredskabet.

Hos Stemas A/S, er der forhandler af Yanmar maskinerne, har man i år ekstra travlt, fordi man har solgt 150 maskiner til landets største udlejer.

Biler skal være klar
Så de skal ikke alene klargøres og leveres, men firmaets to værksteder i henholdsvis Hadsten og Køge, skal være klar til at kunne yde assistance, når vinteren træder til. Og opstår et problem, skal maskinerne have hjælp med det samme. Glat føre kræver salt og dermed maskiner, der kan læsse saltet. Og det kan ikke vente.

- Vi er i øjeblikket ved at gøre alle vore servicebiler klar, så de kan reparere eller udskifte dele på stedet, også når det er en plov eller en fejekost, der skal fixes, siger salgsdirektør i Stemas, Robert Kjærgaard til Licitationen.

Også hos landets største producent af saltspredere, Epoke A/S går det godt. Her er det dog allerede nu næste års indsats man regner på. Udbuddene fra kommunerne er under forberedelse nu, så det arbejdes der med.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.362