23948sdkhjf

Herlev-entreprenør bygger 93 boliger i Albertslund

Pædagogernes Pension (PBU) og Kuben Management bygger sammen 93 lejelejligheder i tre-syv etager ved Rådhussøen i Albertslund. De nye lejligheder i varierende størrelse henvender sig til såvel enlige som børnefamilier.

Bygmester Willy Rasmussen, WR Entreprise A/S, som er totalentreprenør på byggeriet, har været med allerede tidligt i designfasen. Han roser parterne for et godt samarbejde, som han mener vil sikre projektets høje kvalitet.

Blandt parterne er arkitekterne på projektet, Zeso Architects.

– Vi har haft fokus på at skabe et varieret byggeri med størst mulig lighed for alle lejligheder, så alle har mulighed for udsyn til søen og det grønne gårdrum, der skal danne rammen om et aktivt fællesskab, forklarer Torben Juul fra Zeso Architects i en pressemeddelelse fra Kuben Management.

Fakta: Rådhus Have

Byggefelt: Rådhusdammen 1, Albertslund

Bygherrer: Pædagogernes Pension (PBU) & Kuben Management A/S

Bygherrerådgiver: Kuben Management A/S

Totalentreprenør: WR Entreprise A/S

Arkitekt: Zeso Architects

Byggeriet af boligerne begyndte denne måned, og torsdag den 21. markerede repræsentanter fra PBU og Kuben Management sammen med Albertslund Kommunes borgmester, Steen Christiansen, officielt første spadestik. 

Læs også: Entreprenør på plads til fleksibel andelsby ved Aarhus

Til juli 2021 forventes lejlighederne så at stå klar til indflytning og udsigt til Rådhussøen.

Omfattende analysearbejde bag byggeriet
Bebyggelsen får et bebygget areal på 7.300 kvm og bliver forventeligt DGNB guld-certificeret. I forbindelse med certificeringen spiller proceskvaliteten især ind, da parterne løbende bliver stillet over for spørgsmål om bæredygtighed, lige som elementer som ”tryghed” og ”lighed” i byggeriet er en del af de sociale kvaliteter i DGNB-ordningen. 

Kuben Management er projektudvikler og bygherrerådgiver på Rådhus Have. Bag projektet ligger blandt andet en stor analyse fra rådgivningsvirksomheden Exometric, der har afdækket områdets boligpotentiale og analyseret målgruppernes boligbehov. 

– Projektet på Rådhus Have demonstrerer, at vi i tæt samarbejde med investorer og arkitekter kan udvikle nye boliger og bydele, der rammer de bosætningsbehov, kommuner og kommende beboere har, siger Ulf Christensen, der er administrerende direktør i Kuben Management. 

Både Kuben Management og Exometric er en del af NRGi-koncernen. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141