23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe, Bott-Danmark, Gråkjær Erhverv, Danløft, CP Øst, James Hardie Denmark, Ansø Gruppen, Arkil Holding og Dansk Stålfundering

Moe
Jesper Suhr, diplomingeniør, er ansat som projektchef inden for energikonstruktioner ved Energi & Industri i København.

Jesper har 23 års erfaring fra rådgiverbranchen med anlægskonstruktioner, de seneste 11 år som projektleder og projektchef hos Niras. Hos Moe skal Jesper primært bidrage med kompetenceudvikling inden for projektstyring, medvirke til markedsføring og fungere som projektleder på projekter i Moes Energiafdeling.

Bott-Danmark
Jakob Quaade, 34 år, er ansat som salgskonsulent hos Bott-Danmark A/S. Jakob er ansat til at styrke virksomhedens salgsorganisation i regionen Sjælland og Øerne - med fokus på kunder med behov for bilindretning.

Gråkjær Erhverv
Viggo Haubjerg Sørensen, 54 år, er ansat i Gråkjær Erhverv som salgs- og projektudviklingschef med særligt fokus på Holstebro-området.

Viggo kommer fra en stilling som leder for Jyske Bank Erhverv i Holstebro og med sit store netværk fra bankverdenen er han nu klar til at hjælpe erhvervsdrivende og investorer i Holstebro og omegn med at udvikle alle former for erhvervsejendomme og større boligsager.

Danløft
Morten Hamann, salgstekniker, er ansat som Danløfts udkørende rådgiver for distrikt Syddanmark.

Mortens primære opgave vil være opsøgende rådgivning og behovsafdækning inden for Danløfts kraner, løftegrej og serviceydelser.

CP Øst
Per Hansen, materieludlejer, er ansat hos CP Øst. Per har mange års erfaring i udlejningsbranchen, først hos Cramo på flere forskellige lokationer og senere hos Loxam.

James Hardie Denmark
Anders Sjöblom, 36 år, er ansat som salgskonsulent med ansvar for Sjælland og øerne hos James Hardie Denmark, der har hovedkontor i Gedved. Han kommer fra lignende stillinger hos Gyproc, Bygma og Komproment og har dermed stor erfaring med salgsarbejde i byggebranchen.

Ansø Gruppen
Søren Franck Gjellerup er udtrådt af direktionen, men indtrådt i bestyrelsen hos Ansø Gruppen ApS. Samtidig er Anders Gjellerup og René Franck Jørgensen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Arkil Holding
Flemming Lyngholm er indtrådt i bestyrelsen hos Arkil Holding A/S i stedet for Per Toelstang (kilde: CVR).

Dansk Stålfundering
Martin Larsen Ruberg er indtrådt i direktionen hos Dansk Stålfundering ApS i stedet for Niels Erik Pedersen (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14